Карлос Насар призовава: Пристрастете се към спорта, а не към наркотиците и алкохола


Карлос Насар призовава: Пристрастете се към спорта, а не към наркотиците и алкохола
Снимка: Lap.bg

2011 0

Българският щангист Карлос Насар продължава да радва целия народ, а зад невижданите успехи стоят всекидневни тежки натоварвания. 19-годишният световен шампион признава, че много често прикарва по 8 часа в залата за тренировки. 

Насар се превръща в страшилище за съперниците си

Преди броени дни Nikfit показа една сутрешна тренировка на Карлос, който макар и настинал, в рамките на няколко часа вдига общо 20 тона тежести. Видеото е записано в предходни седмици, а сега щангистът си спази обещанието за успехи на Европейското в София. 

Страхотният урок от живота на Карлос

Пред Nikfit Карлос разказва за опита си с алкохола и наркотиците, а в допълнение дава изключително ценен съвет на младите:

"Няма нищо по-пристрастяващо от спорта. Не е тайна, че съм пробвал наркотици и алкохол. Единственото, което ми доставя удоволствие, е да бъда в тази форма. Който го е изпитал - ще ме разбере.

По този начин съм минал през всички етапи на живота ми. Освен многото контузии - спортът не е да разгражда, а да изгражда. Спортът ме е изградил такъв, какъвто съм в момента. С треньора ми сме стоели повече в залата, отколкото съм стоял вкъщи", признава младокът.

Единичният случай 

Припомняме ви, че в края на юли 2022 година Насар е заловен да шофира край Поморие под въздействие на алкохол и наркотици. Това доведе до 3 години изпитателен срок и глоба от 450 лв. в началото на 2023 г., но по всичко личи, че спортистът си е взел поука и продължава да радва България. 

Вижте в какъв бас е бил замесен Карлос Насар с Росен Петров - Животното!

Още: Ще настръхнете! Чуйте "лъвския" рев на Карлос Насар и "Арена София" при триумфа (ВИДЕО)

"Това е победа за България": Емоционален Карлос Насар с първи думи след златото

Насар взриви София със златен медал на Европейското и нов световен рекорд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички