История от кухнята на ЦСКА: Животното, Карлос Насар и бас за... 500 лева


История от кухнята на ЦСКА: Животното, Карлос Насар и бас за... 500 лева
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg и БГНЕС

41611 0

Доста любопитна история бе разказана покрай европейския шампион по вдигане на тежести Карлос Насар. В нея участие има и бившият тартор на организираните привърженици на ЦСКА Росен Петров, известен още като Животното.

Както се знае - Насар е свързан с "армейците" от най-ранна детска възраст. За въпросната история, когато първенецът на Стария континент е бил едва на 14-15 години, пък разказва популярен фен на "червените" - Александър Владов, познат още като Пожарната.

Култовата история на Карлос Насар и Росен Петров - Животното

Росен Петров - един от известните фенове на ЦСКА

Става въпрос за случай от 2018 година, когато Росен Петров води Насар в бар, известен като "Дървеното". Тогава Животното закачливо казва на Владов, че това малко момче ще го бие на щанги, като Петров дори е искал да заложат 500 лева, което е накарало Пожарната да се усъмни.

Още: ЦСКА поздрави златния си запалянко Карлос Насар за европейската титла

"Гледам това дете и ми е смях! Викам, Росене, не ме занимавай с глупости... Това дете няма как да вдигне 50 кила! Росен вика слагаш ли 500 лв. да видим кой ще вдигне повече... Тогава мен ми светна, че тук има уловка и то голяма... Росен трудно губи пари на бас, камо ли да се метне с 500 лева и то срещу мен пред толкова свидетели!

Почудих се каква е уловката, но измънках нещо и отказах баса... Росен намери друга жертва за доста по-малко пари на бас и отидохме в залата! Там малкото момче свали дрехите си и аз щях да припадна... В живота си не бях виждал такива крака - крака на културист!" - започва разказа му във Facebook.

Тогава и малкият Насар се е представил, а Росен Петров категорично е заявил на Александър Владов, че Карлос ще стане световен шампион един ден.

"Попитах го на колко години е и каза: "Аз съм Карлос на 14 години!". Какво се случи на нашия фен бе ясно, а аз гледах като гръмнат! Росен ми вик: "Ей, не си бил толкова глупав. Отърва се! Това момче е Карлос Насар и преди дни счупи световния рекорд до 17 г. по вдигане на тежести!". Запомни, вика, това момче ще стане световен шампион! Запомних и се радвам, че това момче вече е един уникален мъж! Мъж-машина, а е само на 19. Успех Карлос, чакаме и световна, и олимпийска титла, както и нов световен рекорд!" - завършва разказът на Пожарната.

Още: Иронично: Аматьорският Левски получава мечтана помощ от ЦСКА (СНИМКИ)

По всяка вероятно скоро Насар ще посети и мач на "армейците" на Националния стадион "Васил Левски". ЦСКА вече започна домакинствата там, а играч блесна с рядко срещано изпълнение (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички