Канело Алварес се извини на Лионел Меси за заплахата си


Канело Алварес се извини на Лионел Меси за заплахата си
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3876 0

Световноизвестният мексикански боксьор Канело Алварес излезе с нов коментар по адрес на футболната легенда Лионел Меси, след като преди броени дни го заплаши със саморазправа след победата на "гаучосите" над Мексико. 

Боецът обаче видимо е обмислил добре ситуацията и поднесе извинението си към световната суперзвезда в социалните мрежи. Алварес сподели, че е бил повлиян от страстта и любовта, когато е направил жестокия коментар по адрес на Меси.

"През последните няколко дни бях увлечен от страстта и любовта, които изпитвам към моята страна, и направих коментари, които не бяха на място, за което искам да се извиня на Меси и хора от Аржентина.

Всеки ден научаваме нещо ново и този път беше мой ред. Пожелавам и на двата отбора много успех в днешните им мачове и отново ще продължим да подкрепяме Мексико до края", написа Алварес в социалните мрежи.

След двубоя между родината на Алварес и Аржентина  - Лео Меси, бе заснет да подритва без умисъл тениска на Мексико, която той бе разменил с противников играч след последния съдийски сигнал.

Ето какъв бе първият коментар на Алварес по адрес на Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички