"Изведе ме от съблекалнята без горнище" - бивша танцьорка на Шакира тотално загубила уважение към нея


"Изведе ме от съблекалнята без горнище" - бивша танцьорка на Шакира тотално загубила уважение към нея
Снимка: Getty Images

18029 0

През последните няколко дни се появиха различни информации, даващи подробности за поведението на Шакира по време на работни ангажименти. Някои от тях подчертават високомерния ѝ характер и липсата на съпричастност към работниците.

Последният е този на Джени Гарсия, танцьорка, която си сътрудничи с колумбийската певица, като се оплака за отношението на артиста към нея в интервю за YouTube канала "La Saga". Танцьорката беше много откровена и настоя, че не е очаквала това от артист от световна класа като Шакира. Името на колумбийката намира място в медиите дори още по-често след раздялата ѝ с Жерар Пике.

"Направих 12 представления с нея и тя не ми плати. Щях да работя с нея и без тя да ми плаща, но начинът, по който се отнасяше с нас, танцьорите...", каза тя. След това Джени Гарсия разказа някои от най-противоречивите случаи, които е преживяла с Шакира.

"Тя ме изведе от съблекалнята без горнище"

Шакира, според версията на танцьорката, не е проявила такт към някои членове на екипа си. "Тя ме изведе от съблекалнята ми и бях без горно. Тя също влезе в нашата баня, защото нейната беше счупена и охраната ни изведе. Когато излезе, тя дори не ни благодари. Говорих с охраната, за да  ни пуснат вътре", каза тя.

Джени Гарсия разказа за още една неприятна ситуация. "Приятелката ми беше по клин и аз бях така, докато минаваха журналисти, охрана и всички останали. Това не е уважение", коментира танцьорката.

"Изгубих уважение към Шакира"

Танцьорката, въпреки всичко, не се поколеба да определи Шакира като "велик артист". Въпреки това тя твърди, че е работила с други величия в музикалната индустрия и никога не е преживявала това: "Тя не ни благодари, тя обърна лицето си настрани от нас и ни извади от сцената. Заради много от тези неща, когато я срещнах лице в лице, загубих уважение към нея". Наскоро Шакира заяви, че тя все още оцелява след раздялата с Пике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички