Ивет Лалова обяви, че е бременна: Ще бъда мама в олимпийската година (СНИМКА)


Ивет Лалова обяви, че е бременна: Ще бъда мама в олимпийската година (СНИМКА)
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

10589 0

Европейската шампионка, участвала на пет олимпийски игри - Ивет Лалова, сподели прекрасна новина. А именно, че е бременна, като заедно с нейният съпруг очакват бебето през пролетта на 2024-та година.

Щастлива вест от Ивет Лалова

Ивет Лалова очаква пролетно бебе

"Това е голямата мечта, която се сбъдна през тази година. Живот и здраве, ще бъда мама в олимпийската година. Обичам нещата да бъдат мотивиращи и вдъхновяващи, затова не смятам да спирам да работя. Това бебенце вече направи няколко корици, реклами, мастър класове. То е трето поколение спринтьор, и то от мъничко спринтира", заяви Лалова пред bTV.

"Разбрахме преди няколко месеца на най-красивото място на света за нас - олимпийския стадион в Будапеща. Научихме, че ще станем родители - получихме резултатите по имейл. Симоне беше до мен. Казах му - ще си имаме бебе. Това е много емоционален момент, не може да се опише с думи. През последните години претърпях много загуби и съм щастлива, че сега някой ще се присъедини към нас. Винаги съм искала да бъда майка, но бях отговорна към спорта и не съм слагала кариерата си на пауза", разказа още обичаната спортистка, чиято усмивка винаги приковава вниманието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички