Екзекуторът на Надал не си рязал косата от 19 години (СНИМКИ)


Екзекуторът на Надал не си рязал косата от 19 години (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

2760 0

Откъде идва този индивид?

Дъстин Браун е в профеционалния тенис от около 10 години. 30-годишният тенисист обаче играе на по-ниско ниво - в Чаланджърс и Фючърс турнирите. Неговото най-високо класиране е едва под номер 78, като неговият резултат никога не му е бил достатъчен, за да участва редовно на големи турнири.

Какво е неговото минало?

Браун е роден в Германия през 1984 г. и е син на ямаец и германка. Той живее в Германия до 1996 г., когато се премества в Ямайка. Това бе превратна точка в живота му - тогава той започва своята кариера в тениса. Браун беше уникален в тура - той използваше кемпер, за да пътува из Европа и да играе на турнирите на по-ниско ниво.

Използвал е кемпер и преди?

Да, не е евтино да пътуваш седмица след седмица, за да участваш на различни турнири. Състезанията имат малък награден фонд, но включват много километри. За да намали разходите за път и квартири, родителите на Браун му купули кемпер Volkswagen, който той шофира, а също спи и готви в него докато пътува за състезания в периода между 2004 - 2007.

Вярно ли е, че се е състезавал и за Великобритания?

Браун е обмислял възможността да играе за Великобритания в един момент, тъй като е имал такъв шанс чрез своите британски баба и дядо. Липсата на финансова подкрепа от ямайската тенис асоциация го е ядосала и той е решил да премине в лагера на друга нация през 2010 г. В крайна сметка обаче той се спира на страната, където се е родил - Германия.

Други интересни факти за Браун

Браун не е рязал своите расти от почти 19 години. Последният път, когато той е скъсил косата си е бил през август 1996 г. Той редовно слуша хип-хоп, денс и RnB на червените си слушалки. Германецът от ямайски произход има пиърсинг на езика, зелен зъб и портрет-татуировка на тялото си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички