Шави и Бускетс на екзотична ваканция с половинките си (СНИМКИ)


Шави и Бускетс на екзотична ваканция с половинките си (СНИМКИ)
Снимка: Daily Mail

2185 0

След като спечелиха страхотния требъл с Барселона, полузащитниците на тима Серхио Бускетс и Шави, повече от всичко заслужават почивка. Двамата са забелязани на италиаснки морски курорт в северната част на Сардиния, прекарвайки времето с партньорките си.

Шави, който по емоционален начин се раздели с Барселона след 17-годишен престой на "Ноу Камп" в края на изминалия сезон, бе заснет заедно с бременната си съпруга на плажа.

След като вдигна титлата в Ла Лига, Купата на Краля и трофея в Шампионската лига, Шави стигна до рекордните 25 трофея и така се превърна в най-титулувания играч в испанската футболна история, задминавайки легендата на Реал Мадрид Франсиско Хенто, който има спечелени 23.

35-годишният испански халф сега е напът да започне нова страница от живота си в Ал Саад и очевидно иска да се наслади още малко на времето си в Европа, преди да замине за Катар.

Шави и бременната му съпруга, която е моден журналист, са в Италия в компанията на неговия близък приятел Бускетс.

Бускетс доведе половинката си си в Сардния, за да прекара още малко време в компанията на Шави, преди двамата да потеглят в различни посоки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички