Джарел Милър забърка нови неприятности, задържан е заради кражба на кола и обир


Джарел Милър забърка нови неприятности, задържан е заради кражба на кола и обир
Снимка: Getty Images/Guliver

2697 0

Боксьорът в тежка категория Джарел Милър е бил арестуван заради предполагаемо участие при обир на кола.  Според американските медии, инцидентът е станал във вторник в автокъща в Холивуд, Флорида.

Скандал с боксьора - остава в ареста

Джарел Милър отново се забърка в голям скандал

35-годишният боксьор в сряда е задигнал черен пикап от търговец на автомобили в Холивуд. При инцидента участие е взела неидентифицирана жена, която е помогнала на Милър да нападне търговеца, демонстрирал им превозното средство, след което двамата опитали заедно да избягат.

Сужителят твърди, че Милър го е ударил на земята, взел е ключовете и е избягал с камиона. Според полицията камионът е имал тракер в него, който ги е накарал да намерят и арестуват Милър. Адвокатите на боксьора са опитали да го освободят с мотива, че разказкът не е достатъчно доказателство, но без успех.

Това идва по-малко от две седмици след битката на Милър срещу британеца Даниел Дюбоа в Саудитска Арабия в галавечерта на Антъни Джошуа срещу Ото Валин. Тогава Джарел загуби, а преди двубоя отново спретна скандал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички