Десподов: Нормално е Лудогорец да иска 6-7 млн. евро за мен, отказах на Краснодар


Десподов: Нормално е Лудогорец да иска 6-7 млн. евро за мен, отказах на Краснодар
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

6521 0

Голямата звезда в българския футбол през последните години - Кирил Десподов, проговори у нас след осъществения трансфер в гръцкия ПАОК. Той бе продаден от Лудогорец, след като бе заявил на ръководството през последните месеци, че иска трансфер.

Българинът потвърди и слуховете по свой адрес от изминалите седмици, че е бил желан и от Краснодар. Преговорите с руския клуб продължили дълго, но нападателят е категоричен защо е отказал сделката в крайна сметка. 

В допълнение бившият футболист на ЦСКА обяви пред "Мач Телеграф", че за него е нормално Лудогорец да иска и 7-8 милиона евро, но в крайна сметка цената е била редуцирана заради същинска причина.  

Коментарът на Десподов

"Беше много тежко в последните дни. Бях по цял ден на телефона и постоянно говорех с различни хора. Много съм радостен, че ме свързваха с такива грандове, но в интерес на истината беше лесно да избера точно ПАОК. Те показаха много голямо уважение към мен. Тук е моментът да разкрия, че преговарях с Краснодар месец и половина, но просто нямаше как да подпиша с тях заради положението в Русия.

В петък, ден след мача с Аякс, който Лудогорец спечели с 1:0, дойде офертата от ПАОК. Говорих с моите мениджъри за техния интерес и след два часа пристигна официалната оферта. В интерес на истината много бързо станаха нещата. Аз още бях в Амстердам, качих се в самолета и след като прибрах, до два часа след полунощ бях на телефона. Вече се бях разбрал с тях, но трябваше и Лудогорец да приеме предложението на ПАОК.

-Да, Лудогорец не продава лесно - и това е нормално. Аз направих много силен сезон, вкарах 19 гола и дадох 22 асистенции, отбелязах 7 попадения и за националния тим. Лудогорец е нормално да иска за мен 6-7 млн. евро, но аз не съм на 20 години. Скоро ще навърша 27. Ако аз трябва да избирам в кой да вложа тази огромна сума, естествено бих избрал да го сторя в млад футболист", категоричен бе Десподов. 

Вижте кой ще замести Кирил Десподов в Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички