Десподов в Солун: Предпочитам да говоря на терена, ПАОК ме убеди лесно за трансфера


Десподов в Солун: Предпочитам да говоря на терена, ПАОК ме убеди лесно за трансфера
Снимка: Профил на ПАОК в Instagram

3327 0

Българският национал Кирил Десподов обяви, че е бил убеден чрез съобщения от феновете, че е наистина желан в ПАОК. Крилото превима в гръцкия круб от Лудогорец. Пред клубната телевизия на гранда от Солун той сподели, че е добре запознат с гръцкото първенство и се надява, че с изявите си да донесе много радост на феновете на "Тумба".

"Предпочитам да говоря на терена"

"Не обичам да говоря много, предпочитам да го правя на терена. Нямам търпение да се присъединя към съотборниците си и да започна да играя за ПАОК. Благодаря на феновете за топлото посрещане, надявам се да ги радваме с много успехи през следващите години.

Залят от съобщения от феновете

Получих хиляди съобщения от фенове на ПАОК и се убедих, че те са наистина развълнувани от идването ми в отбора. Решението да приема офертата беше лесно. От ПАОК ми показаха, че действително ме искат и демонстрираха уважение към мен, а аз държа да отвръщам на хората със същото", започна той.

"Следя гръцкото първенство"

"Следя гръцкото първенство. Имате силни отбори и много дербита. Местните клубове се представят силно в евротурнирите. ПАОК е голям отбор, с невероятни фенове. Знам, че атмосфертата по трибуните е гореща. Колкото до Гърция, само ще кажа, че прекарвам тук почти всяка ваканция, харесвам хората, храната и музиката ви. Със сигурност няма да имам нужда от много време за адаптация", добави българинът.

"В ДНК-то ми е да съм шампион. В предишния ми клуб винаги се борехме за титлата, това е в кръвта ми. Гладен съм за трофеи и наистина вярвам, че с ПАОК мога да постигна целите си и да направим феновете щастливи. Това е мисията ми тук. Надявам се заедно да се развиваме като отбор и да печелим титли", завърши Футболист на България за 2022 година. А ето как Десподов се сбогува с Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички