Дани Алвеш е напът да си навлече проблеми, другите затворници "ревнуват"


Дани Алвеш е напът да си навлече проблеми, другите затворници "ревнуват"
Снимка: Getty Images/Guliver

2997 0

Лишаването от свобода на Дани Алвеш за предполагаеми актове на изнасилване ще предизвика вълнения в затвора заради преференциалното отношение, от което бразилската звезда се възползва.

Задържането на футболиста предизвиква негодувание в затвора Brians 2, в който той влезе през януари по обвинения в изнасилване на млада жена. Според испанско издание отношението към бразилеца буди ревност сред останалите обитатели, чието ежедневие е преобърнато с главата надолу.

"Четирима служители го придружават", разкрива свидетел. Ескортът, на който се радва бразилецът, е особено откроен според свидетелството на посетител на затвора. " Доколкото чух, четирима служители го придружават до двора, стоят с него и го държат сам, далеч от останалите". 

Бившата звезда на Барселона няма да има връзка с останалата част от затворническото население. " Не мога да ви кажа дали контактува с други затворници, но това, което знам е, че в момента е отделен, защото е специален случай, защото е известен спортист",  продължава същият свидетел.

Смята се, че Алвеш споделя килията си със затворник на име Коутиньо, друг бразилец, който е бил бияч в нощен клуб в Барселона и за който се твърди, че е бодигард на Роналдиньо. " Не мога да ви го потвърдя, но от това, което чух тук на портите, да", каза отново свидетелят по тази тема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички