"Братство": Килиан Мбапе разкри развитието на брат си пред света (СНИМКА)


"Братство": Килиан Мбапе разкри развитието на брат си пред света (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

3961 0

Килиан Мбапе акостира в ПСЖ при трансфера от Монако с огромни очаквания върху фигурата си, които тои успя да опровергае и дори сред суперзвезди като Лионел Меси и Неймар остава "принца на Париж".

Трябва да се отбележи, че при трансфера на "младия шампион" на "Парк де Пренс" с него бе привлечен и по-малкият му брат - Етан, който в края на изминалата година навърши 16 години. 

Ситуацията около Етан

Към момента той има контракт с френския колос до 2024 г. и основно се подвизава за юношеската гарнитура до 19 г. Това обаче не пречи Кристоф Галтие често да го привиква на тренировки с основната група, в която попада и Килиан Мбапе.

Напоследък още по-често двамата братя се събират по време на тренировка и голямата суперзвезда сподели снимка от поредния такъв момент. Тя бе сравнена с кадър от трансфера, на която Етан тепърва се развива в юношеския футбол, докато Килиан също още изгрява на световната сцена. 

Постът на "младия шампион" събра над 900 000 харесвания за по-малко от час, а "сърцата" на брат му в коментарите бяха харесани 2277 пъти за 19 минути. Постът на пръв поглед бе коментиран и от Вайналдум, който в момента е част от Рома.

Вижте каква чест ще получи Килиан Мбапе в националния отбор на Франция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички