Благой Георгиев е шокиран от писанията за поредната му раздяла и ги определи като лъжа


Благой Георгиев е шокиран от писанията за поредната му раздяла и ги определи като лъжа
Снимка: Instagram

2131 0

Бившият национал на България по футбол Благой Георгиев излезе с официално обръщение чрез БТА относно клевети, които засягат личния му живот. Той категорично отрече слуховете, че се разделя с половинката си Ивана. Освен това е шокиран, че всички се занимават с неговия личен живот.

"Чудех се въобще дали трябва да правя това видео, но най-накрая реших да споделя и аз какво мисля, защото в последните две-три седмици доста помия се изля върху мене, върху моята половинка и моето семейство. Чух какви ли не съчинения, разкази, преразкази на свободни теми се изписаха. Искам само едно нещо да кажа - това е пълна лъжа", заяви Георгиев.

Благой Георгиев изригна срещу писанията за неговия личен живот

"На тези хора, които са написали това, нямам идея как им е хрумнало да ги напишат изобщо, да ги съчиняват. Един цървулчо с извинение е написал едно нещо и още 50 като него са го преписали и вече става грандиозна новина. Чудя се какво ги интересува хората аз с кой съм, къде съм, какво ям, какво ще правя? Абе хора, занимавайте се с вашите си работи, с вашия си живот, гледайте си във вашата градина. Престанете да се занимавате с хора, които нямат нищо общо с вас", допълвайки, че е готов да отговори на всеки, стига да го потърсят и се закани да стигне дори до съд.

Още: Продават на търг първия договор на Лео Меси с Барселона - легендарната салфетка

"Не че съм длъжен, но искам да кажа - няма такова нещо, това е пълна лъжа. Може би има някои "доброжелатели" и мишлета, които искат да се осветлят около тази "новина", но ще ги разочаровам - не е истина, няма нищо вярно. Дори нарочно изчаках да мине време, за да се порадват за няма нищо".

Той изрази разочарование защо повече хора не се вълнуват от футболните му проекти. "Очаквах много повече хора да се поинтересуват от футболните ми контакти или знания, защото в последно време имам нови проекти. Както съм казвал, не спирам да пътувам до съседни страни, гледам мачове, срещам се с президенти на отбори, с бизнесмени с интерес да инвестират във футбола. Смятам, че това пъти по-интересно от моя личен живот. Но явно всеки отговаря за акъла си", завърши бившият футболист, който наскоро разказа как едва се е измъкнал от бой заради любимата си.

След купона в нощен клуб: Рашфорд изгонил гаджето си от хотелската им стая в 3 през нощта

Най-красивата журналистка се сгоди за голям длъжник на Ливърпул (СНИМКА)

Добре смазаната машина НФЛ заработи цели 330 милиона само от... поп иконата Тейлър Суифт

Неймар показа среден пръст и отговори на хейтърите "колко е дебел" (ВИДЕО)

Натрупалият опит в Левски като помощник-треньор Валери Божинов сподели футболен анализ и дава съвети

Запознати се усъмниха: Благо Георгиев не е имал истинска връзка с дъщерята на Ванко 1?

Половин година след началото на романса: И дъщерята на Ванко 1 натири Благо Джизъса

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички