Благо Георгиев едва се измъкнал от бой в Мюнхен заради любимата му


Благо Георгиев едва се измъкнал от бой в Мюнхен заради любимата му
Снимка: Instagram

21458 0

Бившият роден футболист - Благой Георгиев, през последните месеци не крие любовта си с щерката на известния български рапър Ванко 1 - Ивана. В началото на 2024 г. ветеранът сподели любопитна случа с Главчева от есента. 

Георгиев и любимата му посетиха мача през есента

Случаят се разиграл на легендарния "Алианц Арена", който влюбената двойка посети по случай двубоя от Шампионска лига между Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед. Той се изигра през септември и предложи същинско зрелище на старта - 4:3. 

Как Благо се разминал

Пред Гонг Георгиев разкри, че дамата му се зарадвала на попадение на гостите сред домакинските привърженици, които не можели да повярват как това е възможно:

"Жената до мен – Ивана Главчева е жената, която обичам. Много истории имам. На преден план ми излиза, когато бяхме на мача Байерн Мюнхен - Манчестър Юнайтед.

Естествено, бяхме при Байерн, не сме били в агитката на Манчестър и когато те вкараха гол тя започна да се радва. Всички започнаха да ни гледат, а аз се опитах да им обясня, че не разбира. Понякога заради жена могат да те набият (смее се)". 

Георгиев не пропусна да си спомни и за опита на Джо Диксън да поеме Левски! Пробвал ли се е наистина той?

Още: Разкрити ли са Благо и новата му любима от последователите им?

Благой Георгиев става актьор, покани на първата си постановка

Благой Георгиев искрено съжалява за едно решение в кариерата си и обясни защо доминации като тази на Лудогорец са "лошо за футбола"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички