Валентинов към Благо: Аз не съм Господ, за да ти прощавам - бягай от тука (ВИДЕО)


Валентинов към Благо: Аз не съм Господ, за да ти прощавам - бягай от тука (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

36372 0

Известният български боец Георги Валентинов направи разкрития за начина си на живот през последните години. Той разказва ексклузивно пред "Спортната джунгла" какво е променил в ежедневието си и за най-голямото приключение, в което се впускал - "Сървайвър". 

Българските зрители имаха големи очаквания към Валентинов, тъй като в предаването участваше още Благой Георгиев. Бившият футболист имаше връзка със Златка Райкова, след като известната българка сложи края на брака си с ММА-еца. 

Валентинов разкри как е оправил отношенията си с екс играча и кой направил първата стъпка. Това всъщност се случило още преди началото на реалитито.

Изповедта на Валентинов

"Преди началото на предаването има климатизация в хотел 3-4 дни. Още там той дойде и ми се извини, каза “прости ми”, а аз му отговорих: “Аз не съм господ, за да ти прощавам - бягай от тука”. След това имах достатъчно време да помисля и си казах “Добре бе, Жорка, защо? Всеки очаква това от теб”.

Имам изграден образ в жълтите медии преди да вляза в предаването, който реално не е верен. Мислиха, че като вляза вътре ще го псувам, ще се карам и ще правим сеир, но реших да направя точно обратното.

Аз съм вярващ човек, Господ ни учи да прощаваме. Аз съм му благодарен, защото ме отърва от този въпросен човек, макар да съм прекарал хубаво време с тази жена. Всеки човек има нужда да прости", призна Валентинов.

Следете най-интересното от българския спорт със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички