Бивш играч на Манчестър Сити се оправдал с контузия, след като изпил 10 питиета преди мач


Бивш играч на Манчестър Сити се оправдал с контузия, след като изпил 10 питиета преди мач
Снимка: Getty Images

2920 0

В последно време Мика Ричардс направи няколко доста любопитни и шокиращи признания за кариерата си. Последното такова е, че е изпил 10 питиета вечерта преди мач по време на престоя си в Манчестър Сити.

Ричардс премина през академията на Сити, преди да пробие в първия отбор, където спечели Висшата лига и Фа Къп.  Той обаче се сблъска с доста контузии накрая на престоя си при "гражданите", което го принуди редовно да пропуска мачове.

Спасен от лекарите след пиянска вечер

Той говори за завръщането си след едно прекъсване, когато не е очаквал да играе на следващия ден и решава да се възползва максимално от алкохола, предлаган в хотела на отбора. "Току-що се бях върнал при отбора с Мануел Пелегрини и бях сигурна, че няма да разчита на мен", обясни Ричардс на Гари Линекер и Алън Шиърър в подкаста "The Rest is Football".

"Спомням си, че пътувахме нанякъде, но не знам точно къде. Върнахме се в хотела, където обикновено махат целия алкохол от хладилника. Тъй като вероятно бях закъснял, при мен го бяха пропуснали. Помислих си: "Току-що се върнах от контузия, няма да играя, ще пийна едно". Едно се превърна в две, две се превръща в три и така преди да се усетя бях изпил 10".

А едно телефонно обаждане сутринта бързо го връща в реалността. Чрез него разбира, че има контузия в отбора и ще се наложи да влезе в групата и най-вероятно да играе. "Никога не съм бил толкова нервен през живота си. Хората не са наясно, но имаш връзка с лекаря, физиотерапевтите и след това различна връзка с мениджъра. Така че лекарят и физиотерапевтът винаги се опитват да те защитят. 

Тогава треньорът ме попита: "Играеш ли или не?", а аз му отвърнах, че сухожилието ми не е наред. А всъщност казах на доктора и физиотерапевта: "Снощи бях под пара, ще трябва да измислите извинение, не мога да бъда в отбора, просто не мога да го направя". Преди време разказа как е опитал да скрие контузия след секс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички