Без капка съобразителност: Бащата на Мбапе се "издъни" при среща със Скалони (ВИДЕО)


Без капка съобразителност: Бащата на Мбапе се "издъни" при среща със Скалони (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4576 0

Във фамилията на Килиан Мбапе видимо още съжаляват за загубения финал по време на Мондиал 2022, когато Франция загуби драматично от Аржентина след изпълнението на дузпи. 

Това до известна степен си пролича по време на церемонията "The Best" на ФИФА в понеделник вечер, когато в Париж бяха наградени най-добрите в световния футбол за изминалата 2022 г. 

Титаничната среща между Уилфред и Лионел

По време на събитието на първия ред бяха седнали един до друг големите фаворити - Лионел Меси и Килиан Мбапе, които съответно бяха придружавани от любимата Антонела на аржентинеца и бащата на "младия шампион" - Уилфред. 

Около средата на церемонията награден бе и "Треньор на годината" - Лионел Скалони, който не пропусна да поздрави събралите се величия на първия ред - Роберто Карлош и Роналдо, а след това се насочи и към сънародника си Меси и Килиан Мбапе. Бащата на младока обаче не остана очарован и сами може да видите реакцията му в клипа по-долу:

Вижте до кога Лионел Скалони преподписа с Аржентина!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички