Андреа намекна за тежка болка от раздялата с Кубрат Пулев, заради него е спряла с чалгата?


Андреа намекна за тежка болка от раздялата с Кубрат Пулев, заради него е спряла с чалгата?
Снимка: Фейсбук страницата на Андреа

3214 0

Дългогодишната любов на Кубрат Пулев - Андреа, направи сериозни коментари чрез социалните мрежи. В предходните дни тя отговаря на свои фенове и сред коментарите й имаше такива, свързани с влиянието й на музикалния пазар по света, както и намеци за раздялата с великия боксьор. 

Творчеството й имало голямо значение

Певицата се нареди до Азис и го цитира във връзка с това, че песните им карали хората по света да учили българския език. Дамата се похвали, че през годините записала над 50 песни на езици като английски, испански, албански, румънски, италиански и дори арменски:

Още: Треньорът на Кубрат: Той е мислител, изглежда страшен, но е мил вътрешно

"Аз не съм обидчива личност, а и няма за какво! “Чалгата” я има, защото вия я слушате като луди! За мен не е срамно, нито да пея в кръчми, нито в клубове, нито по стадиони, защото обичам да пея и това ме прави щастлива!

А и да не забравяме, както Азис каза, че благодарение на нашите песни на български, хората започнаха да учат езика ни! Не се квалифицирам в един жанр, имам над 50 записани поп песни на английски, испански, албански, румънски, италиански и дори арменски! Спрете с предразсъдъците и се радвайте на всеки, който с малко средства, прави чудеса за малка България". 

Андреа заговори за раздялата с Кубрат

Раздялата с Кобрата

В коментарите си Андреа намекна, че тя е преживяла тежко и раздялата с Кубрат. Това по всяка вероятност се отразило и на творчеството й: 

"Работих повече върху себе си и травмите си, и затова се скъсах да пътувам по света. Като за капак песните, които успях да направя бяха за международния пазар. Стимулираше ме факта, че за години видях успеха, който постигнах, да не кажа най-големия за българска певица", споделя русокосата певица пред феновете си.

Още: СНИМКА: Андреа шокира Кубрат Пулев - пофлиртува с... Антъни Джошуа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички