СНИМКА: Андреа шокира Кубрат Пулев - пофлиртува с... Антъни Джошуа


СНИМКА: Андреа шокира Кубрат Пулев - пофлиртува с... Антъни Джошуа
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images, LAP.bg, Instagram

5764 0

Най-добрият български боксьор при най-тежките Кубрат Пулев определено може да се похвали с впечатляваща кариера. Той има само три поражения на професионалния ринг, като едва двама го победиха в най-силните му години.

И в двата случая беше при директни сблъсъци за световната титла. Първо обаче бе повален от големия Владимир Кличко през 2014 година, а след това и от Антъни Джошуа през 2020-а. И в двата случая българинът допусна поражение след нокаут.

Преди три години Кобрата влезе в здрав дуел с Ей Джей и определено показа здрава брадичка, като остана на ринга почти през цялото време и не бе далеч от това да издържи през всички 12 рунда. Той бе повален още в третия, но след това всичко приключи в деветия, когато бе пратен на земята два пъти.

Още: Андреа не знаела за второто дете на Кубрат и била шокирана от новината

Редом до него тогава все още бе дългогодишната му половинка Андреа. Вече години по-късно двамата не са заедно, а Кубрат дори има дете от друга жена. Така певицата се осмели и да признае, че харесва Антъни Джошуа.

Андреа с Кубрат Пулев

Андреа си призна, че харесва Антъни Джошуа

36-годишната Андреа използва най-новата прищявка в социалната мрежа Instagram - Threads. Там открито написа за 34-годишния Джошуа - "хубаво момче". Думите ѝ се отнасяха към кадри, които самият Джошуа бе качил в своя личен профил.

Реакция от бившия световен шампион обаче нямаше, като думите на певицата останаха без отговор от боксьора. Можете да видите запечатан кадър от "флирта" на Андреа по-долу в материала. Съвсем наскоро пък в емоционален момент Андреа си спомни за Кубрат Пулев и нанесе тежък удар с 11 думи (СНИМКА).

Още: Андреа "посече" Кобрата с разкрития за жената до него и как я е лъгал с певицата

ВИДЕО: Андреа разплака много от феновете си със сбогуването си с Кубрат

"Тази да не е порноактриса": Андреа пак взриви мрежата чисто гола (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички