Агентът на Соу избухна: Eдинственото сигурно е, че ще умрем


Агентът на Соу избухна: Eдинственото сигурно е, че ще умрем
Снимка: LAP.bg/ Емона Цончева

1760 0

Агентът на бившата суперзвезда на ЦСКА Али Соу - Луиджи Сорентино, направи любопитен коментар около бъдещето на клиента си. Причината е интереса по темата, тъй като нападателят е собственост на руския Ростов, но от началото на войната в Украйна е под наем в турския Анкарагюджю.

Към този момент остава неясно и за самия гамбиец къде ще продължи след края на настоящата кампания, в която вече се отчете с шест гола и три асистенции в 20 мача за Анкарагюджю.

"Не сме говорили с никакви клубове за трансфер на Али. Всеки, който желае да закупи Соу, трябва да се свърже директно с Ростов. Чакаме и следим развитието. Ще се върне ли в Ростов през лятото?

Разбира се, защото досега няма нови решения от ФИФА. Ще видим какво ще се случи в бъдеще. Със сигурност можем да знаем само, че един ден ще умрем", обясни категорично Сорентино пред "РБ Спорт".

През последните сезони гамбийския нападател се превърна сред водещите и емблематични реализатори на ЦСКА, за който вкара 32 гола при 74 участия. Неговият период на "Армията" приключи с трансфер в Ростов.

Ето и подробности около възможността Али Соу да се завърне в Ростов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички