ВИДЕО: Джошуа излезе по улиците на Ню Йорк - ето как го посрещнаха феновете

Детронираният супер шампион в тежка категория на световния бокс - Антъни Джошуа, продължава да запазва присъствие на духа след шокиращата си загуба от Анди Руис. След като отмина и сътресението, което получи по време на мача, британецът реши да се отдаде на... баскетбол.

Джошуа се озова в един от парковете на Ню Йорк, традиционно резервирани за втория най-популярен спорт в САЩ, и поигра с немалко фенове, които се събраха около него. Той се включи на живо чрез профила си в Инстаграм, като разки, че все още е бесен на загубата от Руис, но това не личеше от настроението, което демонстрира.

Бащата на Джошуа искал отлагане на мача с Руис, Хърн казал "Не!"

Бащата на Антъни Джошуа - Ричард Джошуа, е искал мачът на сина му срещу Анди Руис да бъде отменен. Това твърди авторитетното издание "WorldBoxing...

Той показа незавидни умения с оранжева топка в ръце, а във видеото ще видите как феновете се шегуват с него, а един се обръща със следните думи: "И повече да не падаш от такива дебелаци". "Дебелакът", който го победи, обаче е много повече от това - запознайте се с историята на шампиона Анди Руис в този материал.

Още по темата

Please select answer!