Джошуа и Хърн се видяха в чудо, новият шампион поиска 50 милиона долара


Джошуа и Хърн се видяха в чудо, новият шампион поиска 50 милиона долара
Снимка: Getty Images/Guliver

45519 0

Сензационният нов шампион в тежка категория на WBA, IBF, WBO и IBO Анди Руис няма никакъв проблем да качи на ринга срещу Антъни Джошуа през ноември или декември, а битката да се проведе на Острова. Това обаче ще струва 50 милиона долара на Еди Хърн и компания, които вече работят по възможността мачът да е на някой от големите стадиони в Обединеното кралство.

От лагера на британеца активираха клаузата за реванш между Джошуа и Руис, но мексиканецът е категоричен, че той определя правилата, а желанието за мач на Острова не е споделено и той ще се бие там само срещу 50 милиона долара.

"Да, реваншът ще е през ноември или декември. В момента моите хора преговарят с всички страни, а моята работа е да остана здрав, да тренирам и да съм напълно готов за битката. Ако зависи от мен, мачът ще е в Ню Йорк или в Мексико на моя територия", категоричен беше Руис и сподели мнението си за мач в Англия.

"Ако искат да отида там, трябва да ми дадат 50 милиона долара. Ако искат да дойдат отново тук - ще преговаряме", сподели новият шампион. Провеждането на реванша обаче може да бъде сериозно затруднено, и то заради желанието на Кубрат Пулев да се бие за титлата (подробности вижте в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички