Фюри избухна: Дебелото хлапе нокаутира Адонис и e вдъхновение за дебелаците


Фюри избухна: Дебелото хлапе нокаутира Адонис и e вдъхновение за дебелаците
Снимка: Guliver/GettyImages

8402 0

Небеподеният на професионалния ринг Тайсън Фюри се радва сериозно на победата над Анди Руис над Антъни Джошуа. Британецът провъзгласи успеха като "вдъхновение за всички дебели хора на света" и обяви, че не е бил в шок след иначе сензационната загуба на своя сънародник.

"Зарадвах се за дебелото малко хлапе. Всеки трябва да подкрепя аутсайдера. Виждате на ринга един голям, мускулест и здрав боксьор и всички очакват той да приключи с мача в един или два рунда. Аз обаче не мислех таа - вярвах, че Руис може да спечели, защото знам колко добър боксьор е", отсече Фюри в интервю за американската медия CNN.

"Щастлив съм за дебелия човек. И двамата сме дебели. Той е вдъхновение за всички дебели хора по света. Винаги са ви казвали, че трябва да сте във форма, да имате здраво тяло. Руис опроверга всички", коментира британецът, който обясни, че мексиканецът може да не прилича на боксьор, но е страшно добър.

"Той дори плю в лицето на етиката, защото е прието, че трябва да си във форма. Той не беше в добра форма, не изглеждаше като боксьор, а минути по-късно просна боксьор, който прилича на Адонис", изумен сподели Фюри. Първоначално той подкрепи сънародника си след изненадващото му поражение, но само преди ден Тайсън се присмя тежко на Антъни Джошуа (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички