Тежки, грозни и на моменти отвратителни коментари за Боян Петров


Тежки, грозни и на моменти отвратителни коментари за Боян Петров
Снимка: Фейсбук на Петров

12999 0

Сериозна част от българското население е притаило дъх в очакване на нови информация около изчезването на Боян Петров. Българският алпинист е някъде в Хималаите около връх Шиша Пангма, а коментарите на хората са най-често положителни и с пожелание за благополучен край на търсенето на българския алпинист. Но има и хора, които са на другата крайност, а в коментарите си използват на моменти вулгарен изказ относно Боян Петров. Предлагаме ви и част от коментарите, които открихме из форуми и социални мрежи:

- Скоро кола го блъсна, в кома беше.. Вдигнал се и щъкнал върхове да качва. Сега ще се похарчат едни огромни суми за издирването и спасяването му.. и след месец пак ще щукне някъде, и ако пак изтегли късата клечка пак ще го издирват...

- На мен дали ще ми пратят хеликоптер,като на този "герой",смешник решил да се прави на Рамбо,не искам да плащам експериментите на недоносчета.....

- Ей писна ми да слушам и да чета за тоя шибан пе**раст навсякъде по секви медии.Супер противна ми стана темата и особено тъпата му и грозна физиономия на тоя.Да не съм го карал аз да ходи да ми се катери по ку*ра там.

ЛОШИ НОВИНИ ОКОЛО ИЗДИРВАНЕТО НА БОЯН: СПАСИТЕЛИТЕ СЕ КАЧВАТ НА ВЪРХА ЧАК В НЕДЕЛЯ

- ВОЙНА ДА БЕШЕ СТАНАЛА НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКОВА ТУПУРКАНЕ. КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ГОСПОДА УПРАВНИЦИ. ТОЙ ДОБРОВОЛНО Е ОТИШЪЛ ДА СТАВА ГЕРОЙ НА РБ И СЕГА........

- Защо държавата щяла да даде пари за спасяването на Боян Петров, а не за пенсионерите?

- С какво Боян бил спомогнал за жизнения ни стандарт, че сега да ни е грижа за него?

- Тоя е соросоид, защитава Пирин

- Защо не си седял вкъщи, ами, хукнал по чукарите, като му е толкоз акъла, да се оправя!

- Куцо, кьораво и сакато тръгнало да спасява този самоубиец, дето само си чеше егото...

Представяме ви и позицията на колегата журналист Райко Байчев от Actualno.com, който има какво да каже за тези хора:

Силно се надявам хората, които пишат по форумите, да не са представителна извадка на българския народ. Но се опасявам, че са. Страшни неща стават там!

Цитират се български поворки, еснафски максими и витае едно особено, ужасяващо злорадство, по-ледено от върховете на Шиша Пангма.

Аз не бих бил толкова разочарован, ако това бяха отчаяни гласове от бездната, на бедни, отрудени, нещастни хора. Те обаче въобще не са такива. Това са изключително самоуверени, самодоволни преценки на типажи, които въобще не са в екзистенциална криза. Малко преди да напишат целия този гнус, тези хора са набивали луканка и с мазни пръсти са скролвали смартфон. В сравнение с тях Бай Ганьо е деликатен, фин човек, доста културен и впрочем хуманен тип. Не зная дали Боян ще бъде спасен, надявам се. Но ако за него ще е трудно, какво за спасението на тези хора? Няма как. Въобще и никога.

Щом вледеняващата битка със смъртта на един наистина достоен човек, щом дори Боян Петров не може да обедини нацията, какви надежди и за какво? Щом безмълвния ужас на 8000 метра височина, жестоките ветрове, коварния диабет, но и мечтата за триумф над тях не предизвикват съпричастие, какво въобще ни остава? 

Седнете на масата, опънете софрата и си пуснете "Шушана". Изпийте всичко и изяжте всичко, а после повдигнете гордо шкембета и ги пльоснете в леглото. После пуснете телевизора, попсувайте малко и потънете в дълбока дрямка. Утре пак е ден. Утре пак от същото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички