Хърн: Фюри може да победи Уайлдър, единствено ако ни убие от скука


Хърн: Фюри може да победи Уайлдър, единствено ако ни убие от скука
Снимка: Guliver/GettyImages

2484 0

Британският промоутър Еди Хърн е на мнение, че единственият начин, по който Тайсън Фюри може да победи Дионтей Уайлдър, е като превърне боксовата среща в скучен за зрителите мач. Фюри и Уайлдър ще се изправят един срещу друг на 1 декември в САЩ, като победителят най-вероятно ще бъде следващия опонент на Антъни Джошуа.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

“Фюри е голям пич", каза Хърн. “Той свърши отлична работа, за да се върне на ринга. Но някога виждали ли сте поне един атрактивен двубой е негово участие? Не. Единственият начин той да победи Уайлдър е да направи онова, което направи срещу Владимир Кличко. Боксът, който той показа беше изключително скучен и отегчи всички до смърт.
Но той постигна изключителен успех. Той победи Кличко в Германия, така че заслужава необходимото уважение. Но неговите битки не са атрактивни за гледане. Той беше освиркан след битката си с Франческо Пианета, защото показа скучен стил на боксиране. Той не е забавен за гледане, но той успява да постигне своите цели и заслужава уважението ни."

"Фюри е голям пич", смята Хърн. "Той свърши отлична работа, за да се върне на ринга. Но някога виждали ли сте поне един атрактивен двубой с негово участие? Не. Единственият начин той да победи Уайлдър е да направи онова, което направи срещу Владимир Кличко. Боксът, който той показа беше изключително скучен и отегчи всички до смърт", коментира Хърн.

"Но той постигна изключителен успех. Той победи Кличко в Германия, така че заслужава необходимото уважение. Но неговите битки не са атрактивни за гледане. Той беше освиркан след битката си с Франческо Пианета, защото показа скучен стил на боксиране. Той не е забавен за гледане, но той успява да постигне своите цели и заслужава уважението ни", добави още Хърн.

Междувременно братовчедът на Тайсън Фюри, Хюи, се подготвя за предстоящия си сблъсък на 27 октомври в зала "Арена Армеец" срещу Кубрат Пулев. Какво сподели един от бившите световни шампиони в спорта относно предстоящия сблъсък между британеца и българина - може да прочетете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички