Фюри: Няма по-голямо удоволствие от това да избия зъбите на Уайлдър


Фюри: Няма по-голямо удоволствие от това да избия зъбите на Уайлдър
Снимка: Guliver/GettyImages

2610 0

Британският боксьор Тайсън Фюри няма търпение да се изправи срещу Дионтей Уайлдър на ринга. Мачът между него и шампиона на WBC в тежка категория ще се проведе на 1 декември, като британецът няма съмнение, че победата ще бъде негова.

"Аз не съм някакъв претендент, аз съм линеен световен шампион и моля да не се забравя това. Аз съм най-добрият сред най-добрите. Боят с Уайлдър ще бъде обединителен, шампион излиза срещу шампиона. Не мисля, че нещо може да ми донесе по-голямо удоволствие от това да му избия зъбите от устата. Започваме шоу, в което всеки иска да види бой между двама гиганти. Уайлдър, ти си паднал. На планетата няма боксьор, който би могъл да победи Тайсън Фюри", заяви британецът на пресконференцията.

ЕДИ ХЪРН: ТАЙСЪН ФЮРИ Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКУЧНИЯТ БОКСЬОР

Припомняме, че Уайлдър и Фюри трябваше да бъдат разтървани от охраната по време на пресконференцията си, след като американецът не издържа на нападките на своя опонент и го изблъска в гърдите. Фюри ще изпълни желанието си и да се бие срещу суперзвездата Антъни Джошуа, но сънародникът му му постави едно условие, за да има мач. Какво е то - вижте ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички