Скандал! Роналдо обявява, че Реал го накарал да плати на жертвата си да си трае


Скандал! Роналдо обявява, че Реал го накарал да плати на жертвата си да си трае
Снимка: Guliver/GettyImages

4277 0

Сагата с обвиненията срещу Кристиано Роналдо в изнасилване продължава с пълна сила, а в родината му Португалия излезе скандална информация, отнасяща се до защитата в съда, към която ще се насочат адвокатите на суперзвездата на Ювентус.

В днешното си издание "Correio da Manha" информира, че защитата на Кристиано Роналдо ще се базира на това, че ръководството на Реал Мадрид е настояло играчът да плати на Катрин Майорга, която през 2009 година се е опитала да го обвини в изнасилване. Самият Роналдо е бил абсолютно против подобни действия, защото е невинен, но клубът точно е инвестирал 100 милиона евро в неговото привличане и, когато Флорентино Перес и компания научили за обвиненията, са посъветвали Кристиано да плати, за да не се "раздухва" случаят.

Информацията на португалското издание се базира на "добре осведомен източник от обкръжението на Кристиано", който е разказал подробно за всичко, случило се през 2009 година. Тогава Роналдо е платил 287 хиляди паунда на Майорга, за да мълчи американският модел.

"Един от основните аргументи, които звездата ще използва в съда, е, че Реал Мадрид са го посъветвали да плати на жената. Играчът точно беше подписал сериозна сделка с Реал Мадрид и клубът се е притеснявал за своя имидж. Притеснението е било подчертано и от снимките, които излязоха с Роналдо и Парис Хилтън по време на почивката му в САЩ. Инвестицията на Реал Мадрид беше голяма и, въпреки че в нито един момент от клуба не са се съмнявали в качествата на играча, клубът е бил наясно какво ще последва, ако обвиненията стигнат до обществеността", казва източникът пред изданието, цитиран от "The Sun".

ЮВЕНТУС ЗАГУБИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЗАРАДИ РОНАЛДО

 

В информацията се подчертава, че Роналдо не е искал да дава подкуп, но ръцете му са били извити от ръководството на Реал Мадрид. В момента той е в Португалия, където се е отдал на почивка със своето семейство и не изглежда особено притеснен от случващото се. Междувременно стана ясно, че има нови 3 обвинения срещу Кристиано Роналдо в изнасилване - вижте подробности тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички