Как ще изглежда Ювентус без Кристиано срещу Йънг Бойс


Как ще изглежда Ювентус без Кристиано срещу Йънг Бойс
Снимка: Getty Images/Guliver

1352 0

Италианският шампион Ювентус ще трябва да се справя без голямата си звезда Кристиано Роналдо днес. Играчите на Масимилиано Алегри приемат Йънг Бойс в мач от Шампионска лига, а португалецът няма да играе, след като получи червен картон в предишния мач на своя тим - срещу Валенсия.

Срещу "прилепите" Алегри заложи на 4-3-3, като Роналдо действаше по левия фланг. Днес обаче португалецът няма да може да оперира в любимата си зона, а най-лесното решение пред треньора на Юве е да замени Кристиано с Дибала. Аржентинецът по всяка вероятност ще си партнира в предни позиции с Марио Манджукич и Федерико Бернардески.

В халфовата линия се очаква да бъдат поставени Блес Матюиди, Миралем Пянич и Емре Джан, а зад тях ще бъдат Алекс Сандро, Леонардо Бонучи, Андреа Барзали и Хуан Куадрадо. През тази година на няколко пъти Алегри опитваше да използва всичките си атакуващи играчи, които може да пусне на терена и няма да бъде изненада, ако колумбиецът стартира като десен бранител и често играе в предни позиции. Капитанът Джорджон Киелини ще пропусне срещата, а очаквано на вратата ще е Войчех Шчезни.

КРИСТИАНО РОНАЛДО ПОВЕДЕ В НЕОЧАКВАНА КЛАСАЦИЯ В СЕРИЯ А

View this post on Instagram

Work done 👁😘👌🚗

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички