Истината за Кубрат Пулев и новата му любов?! Двамата са заедно от две години?


Истината за Кубрат Пулев и новата му любов?! Двамата са заедно от две години?

105332 0

Голямата новина в българския хайлайф в последните дни е свързана с раздялата на най-добрия ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев и фолкдивата Андреа са разделени. Това показа самата певица, след като публикува снимка, на която обявява, че е сама.

По-късно стана ясно, че двамата са се разделили още преди мача на Кобрата с Хюи Фюри в "Арена Армеец", а българинът дори има нова приятелка - 22-годишната Стелиана Янкова, с която живее на семейни начала и са заедно от зимата. Според източници на SportLive.bg от близкото обкръжение на 22-годишната красавица обаче истината за връзката между двамата е друга.

Приближени до Янкова споделиха с нас, че двамата имат връзка вече около две години. Пулев се запознал с българката в Германия. Тогава той се подготвял за поредния си мач, а Янкова по това време била студентка. В началото родителите на младата дама били против връзката, но постепенно променили мнението си. Кобрата дълго време обещавал да я обяви за жената до него, но така и не го направил. Сега обаче вече всичко изглежда се разплита.

А всичко най-интересно около 12-годишната любов между Кубрат и Андреа може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама