Историята на връзката между Кубрат Пулев и Андреа - от "любов от пръв поглед" до раздялата


Историята на връзката между Кубрат Пулев и Андреа - от "любов от пръв поглед" до раздялата

107065 0

Тъжно, но факт - една от най-интересните двойки в българския хайлайв се раздели. Кубрат Пулев и Андреа са сложили край на своята връзка, след като певицата съобщи, че вече се наслаждава на самостоятелния живот. Така, след 12-годишен романс, двамата вече не са заедно, въпреки че преминаха през какво ли не в своя съвместен път.

Двамата се запознават през 2007 година при случайна среща в заведение, като Кубрат признава, че любовта им е била от пръв поглед. "Случайно се запознахме, в едно заведение. Харесахме се. Това беше любов от пръв поглед. Всичко е божа работа. Спомням си, че тя дойде на моята маса и леко ме удари на майтап. Аз от своя страна я хванах и я стиснах", споделя в интервю за "Блиц" от 2009 година Кобрата, който по това време вече прохождаше на професионалната боксова сцена.

Пулев винаги е бранел ревниво личния си живот и рядко е говорил за връзката си с фолк певицата, но тя неотлъчно беше до него в началото на профи кариерата му. Въпреки че не присъстваше на мачовете му в Германия, винаги го посрещаше на летището след победите му. За двамата се говореше малко в началото, но отново нашумяха покрай мача на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко.

Тогава дори излязоха слухове, че ако спечели срещу украинеца, Кобрата ще предложи брак на Андреа още на ринга. Самият той е казал пред берлинското издание: "Твърде напрегнато ще е, но ако стана световен шампион, ще се оженя за нея. Може и на ринга да го направим", разкрива Кубрат Пулев". По-късно той опроверга тази информация, но в медийното пространство вече се завъртя идеята, че на двамата им е време да вдигнат сватба - нещо, за което и самата Андреа е давала немалко интервюта.

"Не сме против брака и семейството, но искаме да настъпи точният момент. Нашите роднини също постоянно ни питат, направо вече са се отчаяли. Щастливи сме сме и мога да кажа, че сме се намерили", каза Андреа през 2016 година.

Връзката им обаче не преминаваше и без проблеми. В медиите често се появяваше информацията, че Тервел - братът на Кубрат, изобщо не харесва Андреа, а бившият европейски шампион при тежките в профи бокса се старае да не събира двамата заедно заради отношението на Тервел. Това стана очевидно и за феновете на предаването "VIP Brother", в което по-малкият Пулев на няколко пъти се изказа с не особена любов към половинката на своя брат.

Също така с напредването на възрастта на Пулев той е започнал да мисли повече за семейство и деца, докато Андреа, според слуховете, не е била на същата вълна. И в последната година двамата все по-често започнаха да се разминават един с друг.

През ноември 2018 година певицата призна, че иска голямо семейство, но графиците на двамата се разминават много сериозно. "Аз също искам да имам голямо семейство и може би е време да започнем да работим за това, тъй като годините си минават. Часовникът тиктака. Може би малко се разпиляваме повече заради кариерите си. И двамата искаме семейство, но като дойде време за мач той се настройва към него, а аз към музиката“, призна певицата на въпрос дали споделя желанието на Кобрата за пет деца.

"Cпopeд мeн cвaтбaтa тpябвa дa cтaнe, cлeд кaтo cе пoяви дeтeтo. Зa мeн cвaтбaтa нe e кpaйнo вaжнa. Oт пo-гoлямo знaчeниe ca oтнoшeниeтo нa хората eдин към дpyг, paзбиpaтeлcтвoтo и дeцaтa. Toгaвa вeчe eднa двoйкa се пpeвpъщa в семейство. Aндpea дъpжи нa бpaкa. He cъм пpoтив, тaкa чe мoжe би някoгa и тoвa щe се cлyчи", каза Пулев в началото на 2018 година по повод брак и семейство между двамата.

Нито деца, нито сватба обаче имаше между двамата, а след настъпването на 2019 година двамата изглеждаха по-отдалечени от всякога. Рядко бяха засичани заедно, а пътуванията до САЩ на Пулев направи това двамата още по-рядко да се виждат, докато Андреа се занимаваше с нови музикални проекти, опитвайки се да се промени имиджа си на фолк певица.

Най-голямата драма настъпи при целувката между Кобрата и Джени Суши, която Андреа преживяла тежко. "Първия ден й беше много гадно, беше много разстроена, много. Не за друго, а защото имаше хорски мнения, които й се насаждаха. На другия ден ме подкрепи, каза ми, че ме познава и ме подкрепи", заяви Кобрата дни след целувката.

Андреа до последно подкрепяше Кобрата пред различни медии, но в профила ѝ в Instagram беше забелязано от фенове, че почти няма снимки с Кубрат, особено в последната година. Също така между двамата явно са настъпили и още проблеми, след като почти от нищото дойде и моментът, в който Андреа индиректно съобщи за раздялата.

Публикувано във факти.бг: Cпopeд мeн cвaтбaтa тpябвa дa cтaнe, cлeд кaтo cе пoяви дeтeтo. Зa мeн cвaтбaтa нe e кpaйнo вaжнa. Oт пo-гoлямo знaчeниe ca oтнoшeниeтo нa хората eдин към дpyг, paзбиpaтeлcтвoтo и дeцaтa. Toгaвa вeчe eднa двoйкa се пpeвpъщa в семейство. Aндpea дъpжи нa бpaкa. He cъм пpoтив, тaкa чe мoжe би някoгa и тoвa щe се cлyчи

"Твърде съм млада за сватба и твърде стара, за да участвам в детски игрички - наслаждавам се на необвързания си живот", написа тя и хвърли в ужас феновете на двойката.

Каква е истината зад раздялата, както има предвид Андреа под "детски игрички" и защо 12-годишната им връзка приключи по такъв безславен начин, може би някога ще разберем. Но е факт, че една от най-нашумелите двойки в България изглеждаше, че няма как да бъде разделена независимо от всякакви слухове и проблеми. Ето обаче, че дългогодишната им приказка приключи. Вижте любовния романс между Андреа и Кубрат в СНИМКИ в тази галерия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички