Обявиха кога да очакваме следващия бой на Кубрат Пулев


Обявиха кога да очакваме следващия бой на Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС

19842 0

Mениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, разкри, че следващият бой на българския боксьор ще е през септември.  Това ще се случи, ако лицензът на Кобрата бъде възстановен. В момента той изтърпява 6-месечно наказание заради скандалната целувка с Джени Суши.

"Желанието ни е да представим доказателства, че сме изпълнили заданията. Остава ни само последното заседание на комисията. Кубрат не спира да тренира. Беше на лагер в Майорка с Ули Вегнер. Нашата цел е да се бие през септември. Има варианти за доста добри противници, но всичко ще бъде уточнено след изслушването", заяви Гоцев пред "България днес".

Пулев ще се яви отново на изслушване пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 22 юли. Тогава ще трябва да покаже удостоверения, че е преминал курсове срещу сексуално посегателство. През последните седмици Кобрата чинно спази всички препоръки на комисията. Пулев ще пристигне в САЩ ден преди заседанието на комисията. При благоприятен изход той ще остане в Лас Вегас, за да продължи подготовката.

Неговият брат Тервел също се очаква да боксира през септември. Непобеденият боксьор в полутежка категория счупи ръка при победата над Мич Уилямс през март. “Тервел вече тренира на пълни обороти. Използва счупената ръка, която беше успешно оперирана. Все още не е ясно дали ще се бие в САЩ. Имахме планирана галавечер с негово участие в Пловдив. Тя все още е актуална, но тепърва ни предстои да вземем решение", допълни Гоцев.

По-рано пък боксовото издание Worldboxingnews посочи вариантите пред Кубрат Пулев и кога ще има бой за световната титла - ето какво написаха за Кобрата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички