Фенове на Челси се гаврят с Давид Луис, след като разбраха, че преминава в Арсенал

Защитникът на Челси Давид Луис е много близко до това да премине в градския съперник Арсенал. Още вчера се появи тази информация, след като бранителят дори тренира отделно от първия тим, готвейки се за сделката.

Очаквано новината не се хареса на феновете на "сините" и днес те решиха да "отмъстят" за предателството на своя футболист. Част от запалянковците заляха страницата на ресторанта на Луис с негативни коментари.

Летният трансферен прозорец във Висшата лига приключи

Официално бе сложен край на летния трансферен прозорец в английската Висша лига. Тимовете от Острова повече нямат право да привличат нови играчи,...

"Едно от най-лошите места, на които съм бил. Слабо обслужване, а върхът бе, когато един ПЛЪХ излезе от кухнята. Не препоръчвам на никого този ресторант", написа един то недоволните фенове на Челси.

"В чинията ми имаше къдрав косъм. Оказа се, че е от ПЛЪХ, който ходи по земята. Не препоръчвам този ресторант. Оплаках се на нужните институции от този ресторант", пише друг.

"Къдравият собственик на ресторанта никога не е там в четвъртък вечер поради някаква причина", пък бе трети коментар, който намеква, че Луис отива в отбор, който играе в Лига Европа.

Само няколко часа преди края на трансферния прозорец в Англия, отборът на Арсенал обяви дълго чакан трансфер. Повече по темата - тук.

Още по темата

Please select answer!