Официално: Легенда на Челси премина в друг лондонски тим


Официално: Легенда на Челси премина в друг лондонски тим
Снимка: Guliver/GettyImages

2639 0

Бившият защитник на Челси Гари Кейхил официално се присъедини към отбора на Кристъл Палас, подписвайки двегодишен контракт. Новината бе потвърдена от ръководството на "орлите".

От началото на 2012 г. до това лято централният бранител с фланелката на "сините" спечели почти всички възможни трофеи - два пъти титлата в Премиършип, два пъти Купата на Футболната асоциация, Купата на Лигата, Шампионската лига и два пъти Лига Европа.

33-годишният Кейхил записа общо 516 мача на клубно ниво, 349 от тях в Премиършип. За националния отбор на Англия има 61 срещи. От много варианти, които имаше пред себе си, Кейхил избра Палас, който му предложи възможността да остане в Лондон и да получава по 75 000 паунда на седмица.

"Радвам се, че съм тук. Мисля, че това е добра възможност да продължа кариерата си в Премиършип и да играя за добър и интересен отбор, в който са събрани много талантливи играчи", обяви Кейхил.

Междувременно Жозе Моуриньо обяви, че Франк Лампард притежава основно качество, за да стане успешен мениджър (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички