Ето как изглеждат и какви са били останалите 7 жертви на хеликоптера-ковчег


Ето как изглеждат и какви са били останалите 7 жертви на хеликоптера-ковчег
Снимка: Getty Images/Guliver

7783 0

Днес стана ясно, че са открити телата на всичките 9 жертви на катастрофата с хеликоптер, довела до смъртта на баскетболната икона Коби Брайънт и дъщеря му Джиана. В катастрофата, случила се в неделя, 26 януари, няма оцелели. В социалните мрежи още на същия ден е публикувана обща снимка на всички пасажери с кратко обяснение за това какви са били и каква е връзката им със семейство Брайънт.

Ето какво е ясно за 9-те жертви на жестоката катастрофа дотук:

Коби Брайънт и Джиана - за първия се знае едва ли не всичко, а с дъщеричката му ще ви запознаем в отделен материал.

Кристина Маузер - треньор от окръг Ориндж Кристина Маузер. Била е помощник-треньор по баскетбол на момичета в частното основно училище в окръг Ориндж "Харбър Дей Скуул". Преподавала е в училището на дъщерята на Коби в Нюпорт Бийч. Смъртта ѝ бе потвърдена от нейния съпруг Мат Маузер. "Децата ми и аз сме опустошени. Днес загубихме красивата си съпруга и мама при катастрофа с хеликоптер. Моля, уважавайте личния ни живот. Благодаря за всички добри пожелания, те означават толкова много", написа мъжът във Фейсбук.

Семейство Алтобели - Бащата Джон е бейзболен треньор. Бил е със съпругата си Кери и дъщеря им Алиса. Алиса е била съотборник на Джиана Брайънт. Джон Алтобели е баща на Джей Джей - бивш скаут на бейзболния Ред Сокс, а също така е бил старши треньор на Брюстър Уайткапс в Бейзболната лига на Кейп Код в периода 2012-14 година. Бил е треньор по бейзбол в "Ориндж Коуст Колидж" в продължение на 27 сезона.

Сара и Пейтън Честър - Пейтън е също състезателка от отбора на Джиана. За нея приятели разказват, че е била слънчево и вечно усмихнато дете. "Тя беше едно от онези деца, към които бяха привлечени всички, защото беше толкова искрено любезна", казва познат на семейството за нея. Той разкрива още, че момичето е изпитвало голяма страст към баскетбола и е било тренирано от Коби Брайънт. "Тя беше страхотна баскетболистка", посочва той. Пейтън Честър е имала двама по-големи братя - Хейдън и Райли, които са в десети клас. За щастие, те, както и баща им Крис, не са били на злополучния полет.

Сара пък е била "лепилото" на семейството и е била "пълна с живот". "Тя беше неуморна сила в подкрепа на семейството си", казват близки за нея. А за самото семейство Честър се говори, че е било "семейство-мечта".

Ара Зобаян - пилотът. 50-годишният мъж е жител на Хънтингтън Бийч. В кариерата си на пилот не е имал никакви злополуки и инциденти. Освен пилот е бил и инструктор на полети. Получил е първия си лиценз за частен пилот на хеликоптер през януари 2001 година. Лиценза си за търговски пилот получава през декември 2007 г. Да лети обаче се е научил доста преди това. "Брайънт не позволяваше на никой друг да лети с него, освен на Ара", казва един от учениците на пилота - Дарън Кемп. А самият модел хеликоптер какъв е и бил ли е опасен за летене вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички