Откриха телата на всички загинали в авиокатастрофата с Коби Брайънт


Откриха телата на всички загинали в авиокатастрофата с Коби Брайънт

7774 0

Всички тела на загиналите в авиокатастрофата, в която загина Коби Брайънт вече са открити от разследващите и са предадени на съдебните лекари, съобщава телевизия Кей Ти Ел Ей. Хеликоптерът се разби в стръмен хълм северозападно от Лос Анджелис и властите първоначално обявиха, че може да отнеме време да бъдат издирени всички 9 тела.

Полицията призова гражданите да не се тълпят на мястото на катастрофата, защото пречат на разследването. Хеликоптерът, в който загина баскетболната легенда се е ударил в хълма с голяма скорост и отломките са се разпилели на значителна площ.

"Опашката е от едната страна на хълма, а фюзелажът от другата. Основният ротор е още 100 метра по-нататък. Останките са пръснати върху разстоянието от 200-250 метра", обяви Дженифър Хоуменди, която ръководи разследващия екип.

Властите все още не са обявили официално кои са 9-те загинали в катастрофата, но медиите в САЩ имат имената им. Това са 41-годишната баскетболна легенда Коби Брайънт, 13-годишната му дъщеря Джиана, треньорът по бейзбол на местен колеж Джон Алтобели (56), неговата съпруга Кери Алтобели(46), дъщеря им Алиса (13), помощник-треньорката по баскетбол от академията на Коби Брайънт Кристина Маузер (38), Сара Честър (45), дъщерята на Сара Честър Пейтън Честър (13) и пилотът на хеликоптера, 50-годишният Ара Зобаян. А защо може да се е стигнало до злополуката вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама
Реклама