Батките смениха химията с дюнер и сникърс: Промените след побоя на "Дебелия" над Джошуа


Батките смениха химията с дюнер и сникърс: Промените след побоя на "Дебелия" над Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

43212 0

Алилуя, бейби! Доказателството, че здравите тренировки, безподобните хранителни режими, изваяното тяло и мускулната маса са нищо пред биреното шкембе, климбучкащите се телеса и обичта към дюнера. Антъни Джошуа - моделът за съвършена мъжка мускулатура, беше пратен 4 пъти в нокдаун и сдаде скъпоценните си титли на човек, изглеждащ като току-що излязъл от кръчмата. Светът е в паника, фитнесите ще фалират, а родината на най-добрите кръчми България ще се превърне в център за новото движение: "Аз съм дебел и съм горд с това".

След сензационната загуба на британеца от SportLive достигнахме до няколко ключови промени, които вече настъпват в обществото. Ето ги и тях:

1. Батките спират с химията, ще наблягат на сникърс и дюнер

Щом "човекът бурито" е новият хегемон в тежка категория, всички режими отиват по дяволите, а скъпата химия - в тоалетната. Батките вече масово връщат годишните си абонаменти за фитнес залата, изхвърлят кантарите, с които отмерват порция от 238 грама ориз, захвърлят фитнес уредите у дома за скрап и се засилват към най-близката дюнерджийница. Денят отсега нататък ще започва с 4 сникърса в чест на 4-те нокдауна, с които най-големият фен на десерта Анди Руис си гарантира победата над Джошуа.

2. Кобрата ще свали Джошуа още в 10-ата секунда

Щом този "дебелак" преби британеца, значи всичко е ясно - Пулев ще го прегази така, както бетонополагащи машини газят черноморския пясък в родните курорти.

3. Текилата ще смени здравословните смутита

Новият патрон на скоро бившите мускулести мъжаги е мексиканец. Така че е ясно откъде идва безграничната му сила - бурито за маса и текила за здрави "ръки".  Бъдете като Руис. Наблегнете на текилата.

4. Футболистите ще се преориентират към бокса

Никой не харесва режимите - ранно ставане, здрави тренировки, няма почивка. Футболистите са почти целогодишно подложени на подобни мъчения, но българските са намерили вратичка и поне 2-3 пъти в седмицата шефовете им си затварят очите, докато купонясват в някое елитно заведение. Както и да е. Куп футболисти планират масово напускане на отборите си, за да преминат в бокса. Щом мексиканец може да вземе 7 милиона долара, да изглежда като добре охранен депутат и да бие мачото Джошуа, защо да не могат и те?

5. Дебелаците могат да спрат да се крият

Край на репресиите срещу пухкавите хора. Вече никой няма да го е срам да си вземе дюнер, когато покрай него преминават трениращи хора. Никой няма да се срамува да си поръча второ плато сръбска скара в кръчмата, докато някои се чудят дали да добавят аспержи или рукола към чията с лимон, която са си поръчали. Край на закачките с по-тежката част от населението. Световният шампион в тежка категория е дебел, тежи 121 килограма и смачка идола на съвременния мъж. Време е затлъстелите да излязат на улицата и гордо да заявят: "Аз съм дебел и съм невероятен".

Настоящият материал е част от нова рубрика "Смях в залата", която ще виждате все по-често на страниците на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички