Въпреки сензационната победа: Руис прибра 4 пъти по-малка сума от Джошуа


Въпреки сензационната победа: Руис прибра 4 пъти по-малка сума от Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

17386 0

Анди Руис със сигурност влезе в историята на световния бокс, след като успя да направи истинско сътресение с победата си срещу хегемона в тежка категория - Антъни Джошуа. Британецът загуби сензационно след технически нокаут в седмия рунд.

Припомняме, че дори  Джошуа трябваше да се боксира с Джарел Милър в тази среща, но претендентът се провали в три теста за забранени вещества и така неговото място бе заето от Руис само няколко седмици преди двубоя.

Въпреки голямата си победа мексиканският боксьор ще прибере 4 пъти по-малко от Джошуа. Руис увеличи банковата си сметка с 5 млн. паунда, докато британецът заработи сумата от 20 млн. паунда. И Джошуа, и промоутърът му се извиниха на феновете на боксьора след ужасяващия за него мач. И двамата бяха шокирани от развоя на мача. Това бе първото поражение за Ей Джей като професионалист. Досега той бе натрупал 22 победи, 21 от тях - с нокаут.

А какво сподели Джошуа на един от своите треньори малко преди да загуби срещата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички