11-годишно хлапе получи шанс да поиграе футбол с Лионел Меси на плажа (СНИМКИ)

11-годишно хлапе от Лондон никога няма да забрави как прекара ваканцията на лято 2019. МакКензи О'Нийл прекарва почивката си с родителите си на остров Джумби Бей, където е и суперзвездата на Барселона Лионел Меси заедно със семейството му.

Всяко лято семейство О'Нийл почива на едно и също място, но тази година то е повече от специално. Младият МакКензи получи шансда поиграе футбол на плажа с носителя на 5 награди Златна топка Лео Меси и големият му син Тиаго.

Лионел Меси се е извинил пред КОНМЕБОЛ за тежките си думи

Капитанът на Аржентина Лионел Меси е поднесъл официално своите извинения пред КОНМЕБОЛ за своите обвинения, отправени след мача за третото място ...

"Меси бе с неговото семейство на плажа. Аз започнах да си играя сам с топката, а те бяха на няколко метра от мен. След малко ми подхвърлиха една топка и ме попитаха дали искам да играя с тях и аз отидох, играхме около 45 минути. Лео Меси бе със сина си Тиаго, който е много добър за възрастта си и не се притеснява, когато е с топка в крака. Да играя с Лионел Меси е невероятно", сподели МакКензи пред "Ole".

"Жената на Лионел Меси превеждаше, знаеше английски много добре. След като играхме футбол, отидохме с Меси и Тиаго във водата, дори се возихме на малка лодка. Тиаго ме следваше навсякъде, а Меси се държеше като нормален баща и се радваше, че синът му играе с други деца", допълни още О'Нийл.

Меси поставил сериозен ултиматум на Барса, за да върне Неймар?

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси е един от главните инициатори за завръщането в отбора на нападателя на Пари Сен Жермен - Неймар. Това съоб...

Мястото, на което Меси и семейството му почиват е едно от най-скъпите в света, а нощувката струва 5 500 евро. Снимки от райското кътче може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!