ВИДЕО: ММА боец пребори 3-метров алигатор с голи ръце


ВИДЕО: ММА боец пребори 3-метров алигатор с голи ръце
Снимка: Getty Images/Guliver

3879 0

Американският състезател по смесени бойни изкуства Майк Драгич встъпи в най-необичайната битка в живота си. Той трябваше да се бие с огромен алигатор в Джаксънвил, Флорида, съобщава "The Sun".

Това се наложи, след като 3-метров алигатор пропълзя на територията на основно училище. Полицията, дошла на помощ, успя да го притисне в ъгъла, но само ММА боецът, оказал се наблизо, успя да го "обезвреди".

Битката между човек и влечуго беше заснета на видео и то стана вирусно. Клипът показва как алигаторът съска и оголва зъбите си, но това не спира Драгич. Боецът сграбчва хищника за опашката, задушава го и скача на гърба му.

Всичко това се случва под аплодисментите на 200 развълнувани 'зрители". В крайна сметка полицията успя да изведе влечугото от територията на училището.

"Знаете ли, почувствах се като истински Батман! Много бойци ще разберат, че когато влезеш в клетката, си нервен. Но веднага щом вратата на октагона се затвори, трябва да си концентриран и така постъпих през онзи ден", сподели героят.

"Представете си, че търсите информация за следващия си ММА опонент и виждате това видео", коментира последовател на боеца в Instagram. А ето как лъв стресна футболист по време на снимки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички