ВИДЕО: Изумителният пропуск на Алваро Мората, който коства победата на Атлетико Мадрид


ВИДЕО: Изумителният пропуск на Алваро Мората, който коства победата на Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

9167 0

През годините любителите на футбола многократно са виждали как нападатели от световна класа правят пропуски, които са достойни за аматьорски мач от съседното село. Въпреки това подобни пропуски продължават да валят и да забавляват фенове, а други... да ядосват.

Подобен момент имаше в последния мач на Атлетико Мадрид в Испания срещу последния в подреждането в Ла Лига - Еспаньол. "Дюшекчиите" взеха само точка от гостуването си в Каталуния, а за това голяма вина има и голмайсторът на отбора Алваро Мората.

Испанският таран, който взима около 230 хил. евро (200 хил. паунда) седмична заплата, не успя да вкара топката в мрежата от приблизително 20 сантиметра разстояние от голлинията. Ситуацията се разви през втората част, когато подаване в наказателното поле на "папагалчетата" бе отклонено от вратаря в страничния стълб.

Мората се опита да вкара топката в мрежата, но за лош късмет отново уцели гредата, с което лиши Атлетико от възможността да си тръгне с трите точки. Трябва да се отбележи, че нападателят бе подложен на натиск от защитата на Еспаньол, но едва ли футболист от неговата класа може да си позволи подобни пропуски. Ето и видео на ситуацията:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички