Унай Емери вдигна среден пръст на фен на Арсенал (ВИДЕО+СНИМКИ)


Унай Емери вдигна среден пръст на фен на Арсенал (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

4014 0

Появиха се кадри, показващи бруталния отговор на Унай Емери на искане на фен след приятелския мач на Виляреал срещу Саутхямптън.

Бившият мениджър на Арсенал се завърна в Англия, когато взе своя отбор на стадион "Сейнт Мери", за да се изправи срещу светците на Ралф Хазенхютъл.

След мача Емери беше видян да позира за снимки и да дава автографи на феновете, чакащи пред стадиона. Но тогава нещата се влошиха. Можете да гледате кадрите по-долу:

@mu54_ Safe to say it was not a Good Ebening for Unai Emery #football #ftbl #fyp #foryou #foryoupage #southampton #villareal #emery ♬ Doja - Central Cee

Един фен помоли Емери да каже " Добър старт", което беше във връзка с времето му начело на Арсенал. По време на управлението си като шеф на топчиите Емери често започваше всяко интервю или пресконференция с фразата "Добър вечер", но поради акцента му звучеше така, сякаш казваше " Добър ден".

В резултат на това той често се оказва обект на "тролване" в социалните медии. Въпреки това, че спечели мача, Емери не беше в настроение да уважи молбата на привърженика. Във видеото фенът се чува да пита: " Можете ли да кажете „Добър ден ?" Докато друг каза: " Мисля, че се справихте много добре в Арсенал…“ Емери беше раздразнен и яростно отговори, като вдигна среден пръст към камерата.

 

Времето на 50 - годишния специалист в Арсенал се смяташе за провал, но оттогава той възстанови репутацията си в родната си Испания. Той изведе Виляреал до славата на Лига Европа през 2021 г., след като победи Манчестър Юнайтед на финала с дузпи.

Миналия сезон неговият отбор предизвика шок във футболния свят, след като изхвърли европейските футболни гиганти Байерн Мюнхен и Ювентус по пътя си към полуфинала на Шампионската лига , като в крайна сметка загуби от Ливърпул след храбри усилия.

Вижте още: Пореден скандал за изнасилване на Острова - обвиниха играч на Арсенал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички