Прическата, заради която сравниха Гризман с Грета Тунберг и го обявиха за гей


Прическата, заради която сравниха Гризман с Грета Тунберг и го обявиха за гей
Снимка: Getty Images/Guliver

5220 0

В последния кръг на Ла Лига Барселона завърши наравно с Валенсия 2:2, но кръг по-рано успя да победи Реал Сосиедад. В този мач срещу бившия си тим нападателят на каталунците Антоан Гризман се появи с нова прическа, а именно коса, разделена на две и сплетена на рибена кост.

Освен с прическата, неподходяща за мъж, при това футболна звезда, французинът ще се запомни в този мач и с ужасяващия си пропуск. Заради абсурдността му някои фенове коментираха в социалните мрежи, че Гризман просто не е искал да наказва бившия си тим. Такива сантименти обаче липсваха за Жорди Алба и Френки Де Йонг.

"Не знаем какво не е наред с косата на Меси, но при Гризман с нея всичко е наред. Вижте какви плитки си е оплел Гризи преди мача с Реал Сосиедад", написа в Туитър фен на каталунския гранд. В други коментари нападателят бе сравнен с Грета Тунберг, а в друг бе наречен "гей". Не липсваха и сравнения с известната кукла Барби. А заради какъв ужасен пропуск той бе осмян в социалните мрежи вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички