Куман коментира победата и обясни защо Гризман не бе титуляр


Куман коментира победата и обясни защо Гризман не бе титуляр
Снимка: Getty Images/Guliver

1159 0

Треньорът на Барселона Роналд Куман заяви, че Антоан Гризман страда от лека контузия и затова не е излязъл титуляр срещу Динамо (Киев) в Шампионска лига. Снощи каталунците разгромиха Динамо с 4:0 в украинската столица, а Гризман отбеляза един гол. Той се появи на терена в 65-ата минута на мястото на Филипе Коутиньо и се разписа за крайното 4:0 в допълнителното време на мача.

"Днес на терена излезе именно тази Барселона, която предпочитаме да виждаме. Моите момчета доминираха, така че мога да се гордея с тях. Мисля, че през първото полувреме ни липсваше ефективност в завършващата фаза, но като цяло съм много доволен от днешния мач", заяви Куман след гостуването.

"Гризман има лека травма, затова започна мача на скамейката. Важво е да се дава почивка на едни и игрово време на други - тези, които всеки ден се стараят на тренировките, но не играят много често. Например, Оскар Мингеса демонстрира, че на него може да се разчита", допълни нидерландецът. А ето защо Лео Меси остана извън групата за мача. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички