Куриозно: Анди Мъри влезе в "черния списък" на жена си, след като му откраднаха най-ценното


Куриозно: Анди Мъри влезе в "черния списък" на жена си, след като му откраднаха най-ценното
Снимка: Getty Images

1410 0

Британският тенисист Анди Мъри се оплака, че е влязъл в "черния списък" на жена си, след като е разбрал, че е загубил не само обувките си за тенис, но и венчалната си халка!

Трикратният шампион в турнирите от Големия шлем, който се подготвя за участие на турнира Индиан Уелс, където ще играе и Григор Димитров, оставил обувките си за тенис под колата си, за да изсъхнат през нощта след тренировка, но не ги намерил, когато се върнал сутринта. Още по-лошото за него е, че е оставил пръстена си завързан с връзките за обувките:

"Миналата вечер след вечеря се качих обратно в колата, за да се върна в хотела и колата не издаваше приятна миризма. Оставих там обувките си за тенис. Температурата беше 39 градуса по Целзий, така че обувките ми са страшно изпотени. Така че реших, че когато се върна в хотела, обувките се нуждаят от малко въздух, трябваше да ги оставя да поизсъхнат", заяви 34-годишният шотландец в социалната мрежа "Инстаграм", призовавайки потребителите да му помогнат в издирването на обувките и халката.

Мъри допълни, че е оставил обувките си под колата, за да избегне "смрадта" в стаята си, но когато се върнал при автомобила на сутринта, те били изчезнали:

"Обувките ми за тенис за турнира бяха откраднати, така че трябваше да отида до местния магазин и да си купя различни обувки, различна марка, което не е краят на света, но очевидно не е идеално. Но докато се подготвях за тренировката си, физиотерапевтът ми ме попита "Къде ти е халката?". И си помислих "О, не". Завръзвам халката си за моите тенис обувки, докато играя, защото не мога да играя с него на ръката ми. Да, така че и венчалният ми пръстен беше откраднат. Няма нужда да го казвам, но съм в черния списък у дома, така че искам да се опитам да го намеря", завърши британецът.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички