Комично: Стадо овце принуди Кристиано Роналдо да напусне дома си


Комично: Стадо овце принуди Кристиано Роналдо да напусне дома си
Снимка: Getty Images

11743 0

След като Кристиано Роналдо разбра, че ще се завърне в Манчестър Юнайтед, той веднага се настани в къща за 6 милиона паунда в самия град, заедно със своето семейство.

Още преди да са изминали и две седмици обаче, на CR7 му се е наложило отново да си събере багажа и да се премести, пише вестник "Sun" в днешния си брой.

Причината за това решение е много любопитна и леко комична! Според изданието в близост до имота на Роналдо на свобода било оставено стадо овце, което да пасе тревата...

Всяка сутрин Кристиано и семейството му били будени от шума, който животните вдигали, а освен това в непосредствена близост до дома му преминавала пешеходна пътека и десетки души всеки ден любопитно гледали в посока на къщата му.

"Sun" съобщава, че португалецът вече се е преместил в имот, който струва два пъти по-малко - 3 милиона паунда и е в близост до къщата, в която е живял по време на първия си престой в града (2003 - 2009 г.).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички