Клуб от Ла Лига назначи треньор, призовал щаба си към групово изнасилване на момиче!


Клуб от Ла Лига назначи треньор, призовал щаба си към групово изнасилване на момиче!
Снимка: rayovallecano.es

2769 0

Отвратителна новина от Испания научихме след публикация на "The Guardian". Тя гласи, че феновете на елитен футболен тим протестират срещу назначението на треньора на женския отбор. Клубът е Райо Валекано, а наставникът, вбесил привържениците, се казва Карлос Сантисо.

Запалянковците настояват клубът да го уволни незабавно, но президентът Раул Мартин Преса няма такова намерение. А причината за гнева на феновете наистина е оправдана - през ноември 2021 г. Сантисо пише съобщение в месинджър, в което призовава колегите си в треньорския щаб на децата до 12 години да извършат групово изнасилване на момиче, за да се сплотят. Заради разкритията около този чат тогава треньорът беше уволнен.

"Щабът ни е страхотен, но все нещо ни липсва. Мисля, че трябва да направим нещо като това, което сториха момчетата от Арандина (трима футболисти от испанския клуб бяха осъдени през 2017 г. за групово изнасилване на 15-годишно момиче. Те получиха по 38 г. затвор, но по-късно единият беше оправдан). Трябва да намерим пълнолетно момиче, за да няма проблеми, и всички заедно да се позабавляваме с нея, за да сплотим още повече щаба и отбора. Погледнете Арандина: при тях нещата тръгнаха по-добре", казва на треньорския си щаб Сантисо на аудио.

Впоследствие треньорът признава, че е сгрешил, но посочва, че това е било личен приятелски разговор. Президентът на Райо пък е категоричен: "Ние наемаме професионалисти, а не личности". А кой треньор в Испания призна, че е педофил четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички