Генералът каза! Най-забавните майтапи с Венцислав Мутафчийски в спорта!


Генералът каза! Най-забавните майтапи с Венцислав Мутафчийски в спорта!
Снимка: колаж: Sportlive.bg

26687 0

От обявяването на извънредното положение в България в истиснки социален феномен се превърна генерал Венцислав Мутафчийски, който се превърна както в любимец на милиони, така и в злодей за останалите. Едно обаче е сигурно - шефът на Щаба се превърна в най-популярното лице в социалните мрежи през последните седмици. 

Спортната следа в майтапите с Мутафчийски 

Едва ли някой изобщо е пропуснал факта, че на ден във Facebook се генерират стотици, дори хиляди колажа с лика на Генерала, който не дава на хората да излизат, кара им се че не са си по домовете и така нататък, а самият той на няколко пъти подсказа, че част от тези снимки са му доста забавни. 

Разбира се, не беше подминат и спортът в създалия се социален феномен, след като креативни умове в мрежата публикуват всякакви шегички, свързани със старта на българския футбол, химна на Ливърпул, мача на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа и много други. 

Големите герои в майтапите с генерал Венцислав Мутафчийски

След като генералът се превърна в култува личност в последните седмици, най-нормално най-честите шеги и "мемета", свързани със забраните му, се въртят около осанката на друг култов герой в спортните майтапи - Валери Божинов. Той често "отнася" строги погледи от Мутафчийски, който не го пуска дори да порита малко, но не само заради забраната за излизане, а и защото "не може". Император Божигол обаче в същото време успява да обърка генерала със своите "изказвания", които, разбира се, са художествена измислица, но са вдъхновени от някои от най-класическите цитати, които Божинов е дал през годините. 

Най-забавни майтапи с генерал Мутафчийски в спорта вижте в галерията

Други големи герои са българските футболисти, най-вече от националния отбор, а и Кубрат Пулев, който в последно време заради карантината е чест гост на различни телевизии и провокира потребителите в социалните мрежи да го завъртят във вихрушката от майтапи около Мутафчийски. 

Най-забавните майтапи с Мутафчийски в спорта

  • Златан е един от малкото, на които генералът "отпуска каишката" 
  • Валери Божинов намери начин как да излиза навън: 
  • Междувременно Кобрата искаше да се бие с Джошуа на 20-и юни, но Мутафчийски не позволи това да се случи. 
  • Всички най-забавни майтапи с генерал Мутафчийски в спорта вижте в галерията

    Етикети:
    Sportlive.bg

    ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


    виж всички

    Още по темата


    Timeout


    виж всички
    Избрано от ТЕНИС

    Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

    Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

    Реклама
    Най-четени новини

    виж всички