Легендарен ас хвърли в паника цял свят, но се оказа първоаприлска шега (СНИМКА)


Легендарен ас хвърли в паника цял свят, но се оказа първоаприлска шега (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

4509 0

Една от най-големите спортни легенди в историята все още е действащ футболист. Това, разбира се, е Том Брейди - най-добрият куотърбек в историята на американския футбол, който преди няколко месеца спечели 6-ия си шампионски пръстен в NFL, и то на рекордната възраст от 41 години.

Освен че е сред най-добрите в историята, той е изключително популярен в цял свят, а освен всичко друго е женен за една от най-красивите жени на планетата - Жизел Бюндхен. Странното е, че до 1-и април той нямаше акаунт в Twitter. И в деня на шегата той хвърли цял свят в паника.

Първото му съобщение в социалната мрежа беше, че се отказва от футбола, а отсега нататък ще публикува всичко, свързано с него, в Twitter. Първоначално много хора не повярваха, но започнаха различни теории, че Брейди не би направил подобно нещо, тъй като не е особено популярен с чувството си за хумор. Стотици хиляди души реагираха на публикацията му, която обиколи бързо и американските медии, които също се чудеха дали е първоаприлска шега, или самата истина.

За щастие на феновете на Ню Ингланд Пейтриътс, след около 2 часа Брейди написа кратко, но много ясно съобщение: "Твърде слаба шега ли беше това". Не по-малко шум създаде друга първоаприлска шега, която взриви боксовия свят - завръщането на Владимир Кличко (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички