СНИМКА: Луксозна марка часовници избра Гришо за свой глобален посланик


СНИМКА: Луксозна марка часовници избра Гришо за свой глобален посланик
Снимка: Hristo Totev/LAP.bg

10900 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стана глобален посланик на швейцарска марка часовници. Това се скучи докато звездата ни участваше на турнира в Женева, където се класира на финала, но загуби от Николас Джари.

За свое лице Григор избраха от марката "Бианше" (Bianchet). Компанията е основана през 2017 г. от Родолфо и Емануел Феста Бианше. Първия си магазин за търговия на дребно "Бианше" отваря през 2021 г. в Швейцария.

"За нас е чест да обявим Григор Димитров за глобален посланик на "Bianchet". Неговата страст към изисканите часовници, чувството му за стил и елегантност, както и отдадеността му към съвършенство перфектно отразяват ценностите на "Bianchet" и безкомпромисното търсене на красота и стил. Добре дошъл, Григор", написаха от компанията на профилите си в социалните мрежи, публикувайки снимка на тенисиста.

"Привлечен съм от красотата на часовниците на "Bianchet" от деня, в който марката бе лансирана. Всеки часовник е истинско произведение на изкуството във всеки детайл и се вълнувам да бъда част от пътуването на марката. Не искам да се сравнявам с когото и да било, аз бягам своето собствено състезание", каза Димитров. А ето какъв суперлуксозен часовник подариха на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички