Красивацата, която украсява една мъжка професия в Русия (СНИМКИ)


Красивацата, която украсява една мъжка професия в Русия (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

12546 0

Тя е красива, млада, работи във футбола и е единствена жена в своята сфера в огромна страна като Русия. Името ѝ е Дарина Никитина, а професията ѝ е спортен юрист и посредник в Руския футболен съюз. Общо на последния пост в страната има 10 служители, като Никитина е единствената представителка на нежния пол сред тях.

"Спортните юристи не могат да бъдат конкуренти на футболните агенти. Защото футболните агенти са наши клиенти. Моята функция в спортния свят е функцията на посредник. Към мен се обръща агентът, който иска да оформи този или онзи трансфер, аз регистрирам сделката, решавам каквито има юридически въпроси по договора и потвърждавам всичко това в РФС", обяснява красавицата пред руското "АБН".

Дарина работи в компанията DN Sports Law. Фирмата популяризира футболисти, главно млади момчета, от столичните Динамо, Локомотив и Спартак. Тя има лиценз PRO, което ѝ позволява да работи както с футболните клубове, така и с футболистите. Завършила е Московския държавен правен университет, където в процеса на обучението се увлича от спорта и започва да работи като треньор по плуване.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ПРЕКРАСНАТА ДАРИНА

По регламент посредникът на РФС може да получи до 10% от заплатата на спортиста, на когото помага. Запитана за заплатата ѝ, Никитина казва, че фирмата ѝ взема пари от футболисти, само в случай че заплатата му за сезон надвишава 5 милиона рубли. А каква "заплата" получава Джорджина от Роналдо за грижата ѝ за децата му, общото им дете и дома им вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички